2810226186 Πλατεία Ελευθερίας, Ηράκλειο cleo.helidonis@gmail.com

Ελένη Καστρινογιάννη
Τουριστικά Είδη - Είδη Λαϊκής Τέχνης - Παραδοσιακά Υφαντά - Μουσειακά Αντίγραφα - Χειροποίητα Κοσμήματα - Κεραμικά - Ηράκλειο Κρήτη

Το κατάστημα "Ελένη Καστρινογιάννη" έχει βαθιές ρίζες στην ιστορία της Κρήτης και αποτελεί έναν προορισμό για όσους αναζητούν ποιοτικά χειροποίητα είδη και κοσμήματα, αντίγραφα μουσείων και πολυτελή είδη λαϊκής τέχνης. Στο κατάστημα μας, που βρίσκεται απέναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου Κρήτης, θα ανακαλύψετε μια μεγάλη ποικιλία από ποιοτικά υφαντά χειροτεχνήματα, κοσμήματα σε άργυρο και χρυσό, καθώς και πολύτιμους λίθους και κεραμικά αντίγραφα μουσείου. Η επιλογή μας περιλαμβάνει επίσης διάφορα μικροδώρα εμπνευσμένα από το μινωικό πολιτισμό.
Επισκεφθείτε το κατάστημά μας και ανακαλύψτε τον κόσμο των ποιοτικών και μοναδικών ειδών που έχουμε να σας προσφέρουμε, πάντα με την εγγύηση της αυθεντικής ελληνικής ποιότητας και αισθητικής.

 

Παραδοσιακά Υφαντά

Παραδοσιακά Υφαντά

Η κάθε ύφανση είναι μια μικρή τέχνη από μόνη της, φτιαγμένη με αγάπη και μεράκι από εξαιρετικούς τοπικούς τεχνίτες. Κάθε σχέδιο, κάθε χρώμα, κάθε υφαντική τεχνική μας μεταφέρει σε μια εποχή πλούσια σε παραδόσεις και ιστορία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χειροποίητα Κοσμήματα

Χειροποίητα Κοσμήματα

Κάθε χειροποίητο κόσμημα στο κατάστημά μας αποτελεί ένα μικρού μεγέθους έργο τέχνης, δημιουργημένο με μεράκι και εξαιρετική επιδεξιότητα από έμπειρους τεχνίτες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μουσειακά Αντίγραφα

Μουσειακά Αντίγραφα

Τα μουσειακά αντίγραφα που προσφέρουμε είναι επιλεγμένα με προσοχή για την υψηλή τους ποιότητα και την ακρίβεια στην απεικόνιση των αρχαίων έργων τέχνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κεραμικά Μουσειακά Αντίγραφα

Κεραμικά Μουσειακά Αντίγραφα

Κάθε κεραμικό μουσειακό αντίγραφο που προσφέρουμε είναι πιστή αντιγραφή ενός αρχαίου κεραμικού έργου, δημιουργημένη με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και την αυθεντικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ