2810226186 Πλατεία Ελευθερίας, Ηράκλειο cleo.helidonis@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Χειροποίητα Κοσμήματα
Ελένη Καστρινογιάννη - Τουριστικά Είδη - Είδη Λαϊκής Τέχνης - Μουσειακά Αντίγραφα - Παραδοσιακά Υφαντά - Κεραμικά - Ηράκλειο Κρήτη
 

 

Τα χειροποίητα κοσμήματα αποτελούν ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα και πολυτελή αντικείμενα που μπορεί κανείς να φορέσει, αναδεικνύοντας την προσωπική του στυλ και αισθητική. Στο κατάστημα "Ελένη Καστρινογιάννη", αναδεικνύουμε την εκλεκτή ομορφιά και την υψηλή ποιότητα των χειροποίητων κοσμημάτων, προσφέροντας μια μοναδική συλλογή που ενώνει την παράδοση με το σύγχρονο στυλ.

Κάθε χειροποίητο κόσμημα στο κατάστημά μας αποτελεί ένα μικρού μεγέθους έργο τέχνης, δημιουργημένο με μεράκι και εξαιρετική επιδεξιότητα από έμπειρους τεχνίτες. Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας, όπως ασήμι και χρυσό, διακοσμημένα με πολύτιμους λίθους και ημιπολύτιμους λίθους, προσδίδοντας σε κάθε κομμάτι μια μοναδική λάμψη και αξία.

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
Η συλλογή μας   

Η συλλογή μας περιλαμβάνει εποχιακά σχέδια και στυλ που αναδεικνύουν την ομορφιά και την εκλεπτυσμένη γοητεία κάθε γυναίκας. Από κλασικά κομψά δαχτυλίδια μέχρι μοναδικά κολιέ και βραχιόλια, κάθε κομμάτι προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας και εκλεπτυσμένης κομψότητας.

Πέρα από την κλασική γραμμή, στο κατάστημά μας βρίσκετε επίσης σύγχρονα κοσμήματα που αντανακλούν τις τελευταίες τάσεις στον χώρο του design και της μόδας. Κομψά γεωμετρικά σχέδια, αβίαστα minimal στοιχεία και εκκεντρικές προτάσεις προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών για κάθε προσωπικό στυλ και προτίμηση.

 
     

 

 
 
 
 
 
     
  Επισκεφθείτε το κατάστημά μας για να ανακαλύψετε την πλούσια συλλογή μας από χειροποίητα κοσμήματα εποχής και σύγχρονα κομμάτια, που θα σας εντυπωσιάσουν με την κομψότητά τους και την αξεπέραστη ποιότητά τους.  
     
     
  ΤΗΛ: 2810226186
6944443822