2810226186 Πλατεία Ελευθερίας, Ηράκλειο cleo.helidonis@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Ελένη Καστρινογιάννη
Τουριστικά Είδη - Είδη Λαϊκής Τέχνης - Παραδοσιακά Υφαντά - Μουσειακά Αντίγραφα - Χειροποίητα Κοσμήματα - Κεραμικά - Ηράκλειο Κρήτη

 

Το κατάστημα "Ελένη Καστρινογιάννη" έχει βαθιές ρίζες στην ιστορία της Κρήτης και αποτελεί έναν προορισμό για όσους αναζητούν ποιοτικά χειροποίητα είδη και κοσμήματα, αντίγραφα μουσείων και πολυτελή είδη λαϊκής τέχνης.

Η λαϊκή τέχνη που προσφέρουμε αποτελεί αποκρυστάλλωμα του πολιτισμού μας και εκφράζει την ποικιλία και την πλούσια κληρονομιά της ελληνικής παράδοσης.

 

 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
  Η ιστορία μας
 
 

Το 1932, η Ελένη Καστρινογιάννη ιδρύει το κατάστημα με τη φιλοδοξία να προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας υφαντά. Με το πέρασμα των ετών, το κατάστημα εξελίχθηκε, προσθέτοντας άλλα είδη λαϊκής τέχνης, πάντα με έμφαση στην υψηλή ποιότητα και την αισθητική.

Το 1988, η επιχείρηση πέρασε στα χέρια της εγγονής της Χελιδόνης Κλειώς, η οποία συνέχισε την παράδοση της οικογενειακής επιχείρησης με αγάπη και αφοσίωση.

Το όνομα του καταστήματος αντικατοπτρίζει την προέλευση του από την Ελένη Νομικού Καστρινογιάννη, η οποία επέδειξε μεράκι και ταλέντο στον χώρο της λαϊκής τέχνης.

Στο κατάστημα μας, που βρίσκεται απέναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου Κρήτης, θα ανακαλύψετε μια μεγάλη ποικιλία από ποιοτικά υφαντά χειροτεχνήματα, κοσμήματα σε άργυρο και χρυσό, καθώς και πολύτιμους λίθους και κεραμικά αντίγραφα μουσείου. Η επιλογή μας περιλαμβάνει επίσης διάφορα μικροδώρα εμπνευσμένα από το μινωικό πολιτισμό.

 
     

 

 
 
 
 
 
     
  Επισκεφθείτε το κατάστημά μας και ανακαλύψτε τον κόσμο των ποιοτικών και μοναδικών ειδών που έχουμε να σας προσφέρουμε, πάντα με την εγγύηση της αυθεντικής ελληνικής ποιότητας και αισθητικής.  
     
     
  ΤΗΛ: 2810226186
6944443822