2810226186 Πλατεία Ελευθερίας, Ηράκλειο cleo.helidonis@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Μουσειακά Αντίγραφα
Ελένη Καστρινογιάννη - Τουριστικά Είδη - Είδη Λαϊκής Τέχνης - Χειροποίητα Κοσμήματα - Παραδοσιακά Υφαντά - Κεραμικά - Ηράκλειο Κρήτη
 

 

Στο κατάστημα "Ελένη Καστρινογιάννη", προσφέρουμε μια εξαιρετική συλλογή μουσειακών αντιγράφων υψηλής ποιότητας, που αντιπροσωπεύουν την αρχαιότητα και τον πολιτισμό της Κρήτης με αυθεντικότητα και αισθητική λεπτομέρεια.

Τα μουσειακά αντίγραφα που προσφέρουμε είναι επιλεγμένα με προσοχή για την υψηλή τους ποιότητα και την ακρίβεια στην απεικόνιση των αρχαίων έργων τέχνης. Από αγάλματα και γλυπτά μέχρι κεραμικά και εντυπωσιακά αντίγραφα αρχαίων αντικειμένων, κάθε κομμάτι αποτελεί μια απόδειξη της εξαιρετικής τεχνοτροπίας και της δεξιοτεχνίας των αρχαίων Κρητικών καλλιτεχνών.

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
Η συλλογή μας   

Τα μουσειακά αντίγραφα που προσφέρουμε στο κατάστημά μας αναδεικνύουν την αισθητική και την πολιτιστική κληρονομιά της Κρήτης με μοναδικό τρόπο. Από αναπαραστάσεις του Μινωικού πολιτισμού έως τα επιβλητικά αγάλματα της κλασικής εποχής, κάθε κομμάτι αναδεικνύει την ομορφιά και την αξία της αρχαίας κρητικής πολιτιστικής κληρονομιάς.

 
     

 

 
 
 
 
 
     
  Επισκεφθείτε το κατάστημά μας για να ανακαλύψετε την εκλεκτή συλλογή μουσειακών αντιγράφων υψηλής ποιότητας, που θα προσθέσουν μια αίσθηση αρχαιότητας και πολυτέλειας στον χώρο σας.  
     
     
  ΤΗΛ: 2810226186
6944443822