2810226186 Πλατεία Ελευθερίας, Ηράκλειο cleo.helidonis@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Μουσειακά Κεραμικά Αντίγραφα
Ελένη Καστρινογιάννη - Τουριστικά Είδη - Είδη Λαϊκής Τέχνης - Χειροποίητα Κοσμήματα - Παραδοσιακά Υφαντά - Ηράκλειο Κρήτη
 

 

Στο κατάστημα "Ελένη Καστρινογιάννη", παρέχουμε μια εξαιρετική συλλογή κεραμικών μουσειακών αντιγράφων υψηλής ποιότητας, που αποτελούν αυθεντικές αναπαραστάσεις της αρχαίας κεραμικής τέχνης της Κρήτης.

Κάθε κεραμικό μουσειακό αντίγραφο που προσφέρουμε είναι πιστή αντιγραφή ενός αρχαίου κεραμικού έργου, δημιουργημένη με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και την αυθεντικότητα. Κάθε κομμάτι αναδεικνύει την τεχνοτροπία και την αισθητική των αρχαίων κεραμικών καλλιτεχνών με έναν μοναδικό τρόπο.

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
Μουσειακά Αντίγραφα  

Τα μουσειακά αντίγραφα κεραμικών που προσφέρουμε στο κατάστημά μας αναδεικνύουν την αρχαία κεραμική τέχνη της Κρήτης με εντυπωσιακό τρόπο. Από αναπαραστάσεις μινωικών κεραμικών με γεωμετρικά σχέδια μέχρι τα εκλεπτυσμένα και διακοσμημένα αγγεία της κλασικής εποχής, κάθε κομμάτι αντιπροσωπεύει μια αξέχαστη αναδρομή στην αρχαία κεραμική τέχνη της Κρήτης.

 
     

 

 
 
 
 
 
     
  Επισκεφθείτε το κατάστημά μας για να ανακαλύψετε τη μοναδική μας συλλογή κεραμικών μουσειακών αντιγράφων υψηλής ποιότητας, που θα προσθέσουν μια αίσθηση αρχαιότητας και ιστορίας στον χώρο σας.  
     
     
  ΤΗΛ: 2810226186
6944443822